четвъртък, 4 юли 2013 г.

Обзор на Amazon Kindle Paperwhite



Може да се каже че Amazon единственият най-силен представител на електронни книга, който еволюират най-силно сред останалите. Преди въвеждането появата на марката Kindle, много хора, които обичат отпечатаните книги, ругаеха четци и твърди, че такива устройства никога няма да замени традиционните опит четене. Но хардуер на Киндъл е направил революция като е предизвикал интереса и на най-скептичните хора да признаят впечатляващата производителност на това устройство.
И все пак през последните години, конкуренцията стана доста по-големи.  Най-вече под формата на Apple, IPAD , които предлагат същата функционалност и формат, дори и някои модели с по-големи възможности. Дори Amazon се е опитал да пусне в производство Kindle Fire HD които се основават на Android 4.0: Ice Cream Sandwich операционна система. 

Но какво да кажем за тези, които нямат нужда или желание да гледате филми, да слушате MP3 и да играят игри?  Какво да кажем за тези, които просто искат да четат книги. Всичко остава в ръцете Амазон, да променят завършека на играта. Един по-нов модел е Kindle на Paperwhite който се отличава с още по добри качества и заприличва все повече на принципна книга. Пет години подобрения и подобрения са очевидни, в резултат на което може да се окаже най-добрите чисто електронен четец на пазара днес, дори и да не е 100% перфектен. Той идва за £ 109, което е отново впечатляваща цена за някои най-крайните комплект, да това е скъп в сравнение с някои евтини модели, но няма съмнение, че той е един от  най-добрите.

Външен вид и дизайн
Първите впечатления на всяка нова част от хардуера за удивителни, докато се опознае абсолютно пълната му функционалност. Във него е включен безжичен интернет, а целия Kindle Paperwhite тежи213 гр и размери 16.9 Х 11.7 Х 0.91 см


В действителност, това е далеч от най-добре изглеждащите традиционни Kindle, които някога сме предназначени.  Дори тези, които са изключени от предишните модели трябва да имат много малко да се оплакват от тук.  Малко по-блестящ физическа клавиатура от предишните режими се превърна в нещо от миналото.  Той също така пуска скоро алинея курсора тампон от предишните поколения, както добре.
 Вместо това, в предната част на устройството, спортни гладка, черна матирана пластмаса панел, само с Kindle име на дъното, в бяло.  Ръбовете са комфортно над нормата, което е хубаво, тъй като ръцете ви ще бъдат триене срещу тях доста малко.  Поради ниската си профил по всички обвинения, на Paperwhite е радост да гледат, и то изглежда експертно проектирани да се поберат в една ръка.