четвъртък, 9 август 2012 г.

Какво е Kindle?


Идеята на киндъл е да можете да поставите цялата си библиотека в едно устройство. За тези които желаят да четат книги големия им проблем е при повечето лаптопи и таблети е доста гадно да се чете и очите се изморяват. Когато започнете да имате много книги идва проблема с пространството. Махате някои от книгите за да направите място за други


Какво е на Kindle?
Kindle е електронно устройство за изтегляне, съхраняване и четене на електронни книги, известни като електронни книги.  Тя е разработена от компания, наречена Lab 126, което е дъщерно дружество на Amazon. 
Kindle има незабавен безжичен достъп до Amazon.com и техният огромен брой електронни книги (над 115 000 и нарастващ).  Можете да четат вестници, да се абонирате за списания и блогове, и дори да възпроизвежда аудио файлове като MP3 или аудио книги.  The Kindle е компактен и лек, така че е лесно да се справите. Само си помислете за това като удобен преносим телевизор за вашите книги.

Как ли работи Kindle?
Kindle използва сивия екран за показване на страници с текст. За да обърнем страницата, просто натиснете бутона, за напред или назад.  Тя може да изтеглите съвместими файлове.  Ти дори не се нуждаеш от компютър, за да изтеглите и след това прехвърляне на файлове като при някои MP3 плейъри и друга електроника.  Той също така включва уеб браузър, но някои са ограничени до само Amazon или Wikipedia. Има достатъчно вътрешна памет, за да може да съхранява около 200 е-книги, но можете да поставите SD карта с памет, ако искате да добавите още памет. Лошата новина е че книгите в Амазон за платени. Но така или иначе в интернет има много безплатни, които може да се свалите. Книги, които са за обществено достояние, може да бъде свален абсолютно безплатно.

Други характеристики на Kindle
The Kindle може да изпълнява функциите на текстообработваща програма. Можете да отбележите, маркирайте определен текст или дума, и дори намиране на дефиниции в електронен речник.  Ако бързате, устройството има функцията да ви покаже последната страница, която сте прочели.  Ако искате да прехвърлите текст към компютъра си, просто ги запишете като текстов файл и можете да го прехвърлят към компютъра с помощта на USB връзка.